Activiteit met opbrengst voor de Samenloop voor Hoop

Donderdag 14 juni was er een leuke workshop porselein schilderen in inloophuis Passie onder begeleiding van Ryan Luijpen. De opbrengst gaat naar de Samen loop voor Hoop die gehouden wordt op 22 en 23 september 2018 in Lelystad bij Atletiek vereniging Spirit.

In het weekend van de Samenloop voor Hoop zijn er nog meer hand beschilderde bordjes en theezakhoudertjes te koop die door Ryan en haar vriendinnen beschilderd zijn.

Op dit moment is er ook al het één en ander te koop in het inloophuis bv kaarsenzakken voor de lichtjesceremonie tijdens het samenloop weekend. Dus kom gerust eens kijken.
De opbrengst van de workshop van 14 juni in het Inloophuis is €46,00.

Tijdens het weekend van de Samenloop voor Hoop bij atletiek vereniging Spirit zijn er veel activiteiten en initiatieven om geld in te zamelen. Het wordt een mooi evenement voor een goed doel, geld inzamelen voor het KWF voor onderzoeken en 10% van de opbrengst gaat naar Inloophuis Passie.

Er zal veel te zien en te doen zijn buiten het wandelen om in het weekend van 22 en 23 september, dus ik zou zeggen, geef je op en doe mee!

Kijk voor meer informatie op https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/flevoland/lelystad/