Workshop CREATIEF SCHRIJVEN VANUIT JE HART

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 08/06/2018
10:00 - 12:30

Locatie
Het Inloophuis Passie

Categorieën Geen Categorieën


Op vrijdagochtend 8 juni nodigen we je van harte uit voor de workshop “Creatief schrijven vanuit je hart”, van 10.00-12.30 uur in Inloophuis Passie een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker op hun levenspad.

De workshop is bedoeld voor een ieder die zijn hart weer wil vullen met plezier, hoop en moed.

Hoe het werkt: Dromen, verwachtingen, doelen, tegenslagen, en weer proberen op te staan met meer kracht dan ooit tevoren. We hebben er allemaal mee te maken, maar hoe ga je daarmee om? Aan de hand van creatieve schrijfoefeningen, waarbij je momenten en gevoelens leert vangen in woorden zetten we de deur van je hart op een kier, zodat je zelf met genoeg inspiratie thuis verder kan gaan. Er is liefdevolle aandacht voor het verhaal van jouw hart en je krijgt tips hoe je op een creatieve manier, van ‘overleven’ naar leven kunt gaan.

Wat je mag verwachten: Een gevoel van (h)erkenning, er niet alleen in staan, hoe positief te blijven denken en dat je mag zijn wie je bent. Het is een duwtje in de rug om je leven vast te pakken, met de voeten op de grond. Een aanmoediging om je kwetsbaar op te stellen en ondanks verdriet en verlies, weer te kunnen en durven leven. Christa breekt met haar woorden en ontmoetingen, muurtjes af van pijn, verdriet, overleven en bouwt een brug van liefde, geloven in jezelf, het volgen van je dromen, doorzetten en (opnieuw) genieten van de mooie dingen in het leven.

Er is plaats voor 8 deelnemers, laat je het weten als je meedoet?

Kosten € 3,–

Aanmelden via mail: info@inloophuis-passie.nl  telnr: 0320-410077. 

Deze workshop wordt gegeven  door Christa Krommenhoek. Zij leert mensen opstaan na tegenslag en verlies en brengt ze in aanraking met de kracht van hun eigen woorden. www.lifeofchrisje.nl

Je bent van harte welkom op de Botter 14-01