Workshop Chakra Mandala tekenen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 14/06/2019
10:00 - 12:30

Locatie
Het Inloophuis Passie

Categorieën


Workshop Chakra Mandala tekenen vrijdagochtend 14 juni

Deze workshop staat in het teken van het eerste chakra en bestaat uit een reeks van drie bijeenkomsten waarin we iedere bijeenkomst een chakra mandala gaan inkleuren. Chakra mandala tekenen is een vorm van een tekening van het betreffende chakra in de vorm van een cirkel.

De naam chakra is ontleend uit het Sanskriet, de oorspronkelijke taal uit India, waar ook het woord mandala vandaan komt. Het woord chakra staat voor de levenskracht gevende levenswielen of energiecentra die zich in ons lichaam bevinden.

Het inkleuren van een chakra mandala kan ontspannend werken en het kan je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. De kleuren die je gebruikt tijdens het tekenen vertellen iets over jezelf. Je kan de chakra mandala gebruiken als spiegel voor jezelf, wat gebeurt er in je leven en hoe ga je daar mee om en wat kan je eventueel veranderen.

We beginnen iedere workshop met een korte uitleg over het betreffende chakra en zijn werking. Daarna gaan we de chakra mandala inkleuren, waar een ieder de gelegenheid krijgt om zijn chakra mandala af te maken. Aan het eind van de workshop bespreken we de originele kleur van de chakra die getekend is en kan je inzicht in je eigen getekende chakra krijgen door middel van de kleuren die je hebt gebruikt.

Alle materialen om een mandala te maken die zijn aanwezig.

Om deel te nemen aan deze workshop heb je geen voorkennis nodig of ervaring met tekenen. Er gewoon zin in hebben is genoeg.

Durf jij de uitdaging aan dan ben je van harte welkom van 10.00-12.30 uur bij Inloophuis Passie, Botter 14-01.

Kosten voor deze workshop € 3,00.

Graag vooraf opgeven via mail: info@inloophuis-passie.nl of telnr: 0320-410077

 

De workshop wordt gegeven door Nishkampa van de Breevaart.  www.nishkampacoaching.nl