Wereldkankerdag bij Inloophuis Passie

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 04/02/2020
10:00 - 13:00

Locatie
Het Inloophuis Passie

Categorieën


Wereldkankerdag bij Inloophuis Passie

 

Dinsdag 4 februari is er bij Inloophuis Passie een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker op hun levenspad een open morgen van 10.00-13.00 uur.

Deze morgen komen vrijwilligers van en met de wensambulance naar het inloophuis om informatie te geven over de mogelijkheden wanneer je gebruik wilt maken van de wensambulance.

Marieke Lugas van haar haarwerkinstituut Nederland locatie Lelystad is aanwezig om informatie te geven over haarwerken en wanneer je je haar wilt doneren zal Marieke je haar knippen voor Stichting haarwens. Dit is een stichting die haar inzamelt om er haarwerken van te maken voor kinderen wanneer je door chemo je haar verliest. Graag hiervoor een afspraak maken bij Inloophuis Passie. Kijk voor informatie op onze site of www.haarwensen.nl 

In het inloophuis is er tevens gelegenheid om deel te nemen aan high coffee/tea. Hier wordt een kleine vergoeding voor gevraagd wat weer ten goede komt voor de Samenloop voor Hoop die in september plaatsvindt in Lelystad. Er zijn hierbij uiteraard heerlijke hapjes. 

Voor meer informatie kijk op onze website, www.inloophuis-passie.nl 

Inloophuis Passie

Botter 14-01

Telnr:0320-410077