Wandel/running coachingstraject

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 23/06/2017
10:00 - 12:00

Locatie
Het Inloophuis Passie

Categorieën


Wandel/running coachingstraject

Ga mee naar buiten en beweeg, leer anders naar jezelf te kijken.

Lopen en buiten zijn, de ideale combinatie om beter naar jezelf te leren kijken. De strijd met je eigen lichaam kan zo maar vastlopen. Juist door te lopen kom je gemakkelijker in een status van kijken naar jezelf, wat gebeurd er nu eigenlijk met me. Waar denk ik aan maar vooral waar zit mijn gevoel. Hoe beweeg ik, durf ik iets of juist niets, doe ik teveel of te weinig, trek ik mij terug. Zaken waar je mee aan de slag kunt gaan tijdens deze workshop. Denk alvast na over waar je in deze workshop aan zou willen werken.

Sabine Mol is psychomotorisch therapeut en bewegingsagoog en Jos Mol is wandelcoach met als motto ‘streven naar evenwicht’. Wij hebben beide onze eigen praktijk, voor verdere info zie onze websites (Sabine; pmtprogreso.nl en Jos; kdcoaching.nl)

‘Vanuit onze passie voor bewegen en zorg hebben we dit programma opgezet. Wij wandelen en rennen zelf graag en merken dat dit veel ruimte geeft voor gesprek, zelfbezinning, zelfreflectie en daarnaast soms gewoon je hoofd ‘leeglopen’.

We starten om 10.00 uur in Inloophuis Passie met een kop koffie/thee en vanaf het inloophuis gaan we met elkaar richting de Oostvaardersplassen. We zijn rond 12.00 uur weer terug in het inloophuis. Trek goede schoenen aan en makkelijke kleding, we lopen ongeveer 1 uur buiten op grindpaden als dit lukt voor de deelnemers.

Wandel/running coachingstraject van 6 vrijdagochtenden van 16 juni tot en met 21 juli

De werkelijke sessies van wandelen/rennen starten op vrijdagmorgen 16 juni in een reeks van 6 vrijdagochtenden tot en met 21 juli van 10-12 uur.

In de week daarna zal er een persoonlijke evaluatie gepland worden om te kijken of je jouw doel ook bereikt hebt en hoe je dat in je dagelijkse leven kan toepassen.

De kosten voor dit traject kost normaal € 250,00. Dankzij de Groenesluis hebben we een schenking gehad en Jos en Sabine doen ook een donatie.

Om dat we met de deelnemers een commitment aan gaan vragen wij voor deelname aan dit project een kleine vergoeding van totaal € 60,00 per persoon voor de zes vrijdagochtenden en het intake- en evaluatiegesprek.