Voorjaar….“Stof tot Nadenken” bij Inloophuis Passie!

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 27/03/2018
10:00 - 12:30

Locatie
Het Inloophuis Passie

Categorieën Geen Categorieën


“Stof tot Nadenken” bij Inloophuis Passie!

Voorjaar….

Alleen al het woord kan je vleugels geven.

Merels, narcissen, bollenvelden, doe je ogen maar eens dicht en voel zo’n lekker voorjaarswindje…

Die gedachten en beelden kun je verbinden met werk van je handen bij de workshop “Voorjaar” die Hilda Wessels van Stof tot Nadenken aanbiedt op 27 maart a.s. van 10.00-12.30 uur.

Bij quilten, Hilda’s passie, verbind je 3 lagen stof met elkaar. Het “eindproduct”; of het nu een quilt voor op je bed is of een artquilt voor aan de muur, biedt schoonheid en warmte.

In deze workshop schilder je eigenlijk met stofjes aan een prachtig werkstuk. Omdat je intuïtief werkt, vanuit je binnenkant, vind je in je werk terug waar je van binnen mee bezig bent.

Zo verbind je de binnen- met de buitenkant. En dat heelt…

Voor deze workshop vraag ik je om je eigen stofjes mee te nemen. Je kunt bv oude kleren meenemen om te verwerken, zodat je een soort herinneringsquilt maakt. Ook dat werkt helend…

Je moet kunnen knippen en plakken bij deze workshop; naaien met de hand of machine KAN maar is niet persé nodig. Je hoeft geen enorme stukken stof mee te nemen; kleine stukjes zijn voldoende. Aan ongeveer een plastic boodschappentas met stukjes stof heb je genoeg. Je hebt verder een stukje stof nodig van ongeveer 50 bij 50 als ondergrond: dat mag gerust een stuk oud laken zijn!

Zin om mee te doen?

Meld je vlug aan: er kunnen 6 mensen deelnemen!

Kosten: €4,00

Je kunt je aanmelden via de mail: info@inloophuis-passie.nl of via telefoon: 0320-410077/ 06-17228848

Meer info over Stof tot Nadenken: www.stoftotnadenken.net