Lezing over de Liefde in tijden van ziekte en verlies

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 05/06/2018
19:30 - 21:00

Locatie
Het Inloophuis Passie

Categorieën Geen CategorieënDésirée Hessing- Huigens verloor haar man aan de ziekte longkanker en is de schrijfster van ‘TOM, liefde leven na je dood’.

Uitgangspunt van haar boek is dat de relatie die je als mens met anderen hebt, het belangrijkste is in het leven. De liefde die je met hen deelt, de verbinding die je met ze voelt is niet statisch, maar aldoor in ontwikkeling.
Desiree beschrijft de zoektocht samen met haar man om verbonden te blijven. In de tijd dat de dood zich had aangekondigd maar ook daarna. Met dit persoonlijke verhaal wil zij inspireren om steeds weer op zoek te gaan naar de liefde en die zo goed mogelijk te beleven.

Door middel van deze lezing wil zij samen met u kijken naar wat nodig is om juist in deze heftige periodes de verbindingen die je hebt te laten bestaan en te verdiepen.

De onderwerpen die hierbij aan de orde komen zijn o.a. wat kan en wil je, met wie en hoe kun je dat organiseren, praktische zaken en grenzen stellen, sociale omgeving, het  medisch regime, zorgverlening en ondersteuning.

Maar ook geeft zij een kijkje in hoe zij het ervoer dat de liefde voor haar man in haar leven een nieuwe plaats kreeg. Hoe alle relaties veranderden, dat tijd niet alle wonden heelt, maar wel deuren opent. Hoe je verbonden kan blijven met elkaar wanneer de dood zich heeft aangekondigd, maar juist ook daarna.

Désirée Hessing- Huigens verloor haar man aan de ziekte longkanker en is de schrijfster van ‘TOM, liefde leven na je dood’.

“Omdat een mens groter is dan zijn/haar ziekte en de liefde groter is dan de dood”.

Het boek is voor € 12,50 (contant) desgewenst gesigneerd, te koop na afloop van de bijeenkomst.

Inloophuis Passie, Botter 14-01, graag vooraf aanmelden. Email: info@inloophuis-passie.nl of telnr 0320-410077