In conditie tijdens en na kanker

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 09/09/2019
11:00 - 12:00

Locatie
Het Inloophuis Passie

Categorieën


Vermoeidheid; verminderde conditie en spierafbraak zijn consequenties waarvan veel mensen die onder behandeling zijn (geweest) voor oncologische klachten, last hebben.


Een van de factoren die hieraan ten grondslag liggen, is lichamelijke inactiviteit of onvoldoende lichaamsbeweging. Hierdoor daalt de fysieke fitheid, waardoor je sneller vermoeid raakt bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Doordat je sneller moe bent, ga je meer rusten en zal je algehele fitheid nog verder afnemen; je raakt in een vicieuze cirkel. 

Juist om bovenstaande reden is het belangrijk om te blijven bewegen om zo de vermoeidheid te verminderen en de algehele fitheid te vergroten.

Inloophuis Passie biedt daarom, in samenwerking met Topfit Fysiotherapie, de lessen ‘In conditie tijdens en na kanker’ aan. 

Maandag 9 september starten de lessen in een serie van 10 lessen op maandagochtend die gegeven worden van 11.00-12.00 uur onder begeleiding van Astrid Gommers (fysiotherapeute) van Topfit. Hierbij zal er aandacht zijn voor beweging en ontspanning. 

Wij vragen een vergoeding van € 3,00 per les of 10 lessen voor € 25,00 bij betaling in één keer.

Graag vooraf aanmelden bij Inloophuis Passie, Botter 14-01, Lelystad:

e-mail: info@inloophuis-passie.nl of telefonisch: 0320-410077.