Evenementen - 18 dec 18

Datum/Tijd Activiteit
18/12/2018
10:00 - 12:30

handenHand-onderarm massage. Een zachte ontspannende massage is een effectief middel om doorbloeding van de gehele arm en met name de hand te bevorderen. Tevens zal de massage als ontspannend worden ervaren.Bij een hand-onderarm massage worden uw handen en onderarmen gemasseerd met een fijne olie en warm toegedekt.

download.hoofdmassageHoofdmassage is een een heerlijke manier om even te ontspannen en nergens aan te denken. Ook alleen de aanraking kan als prettig worden ervaren.

 

 

vlindermassageVlinder massage is een eenvoudige, zachte en subtiele massage van de rug die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Deze massage zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning, maar herstelt ook het evenwicht in het lichaam en nodigt het lichaam uit om blokkades en (oude) spanningen los te laten. De Vlindermassage bestaat uit een cyclische strijking en een zeer lichte aanraking op de wervelkolom en op twee lijnen naast de wervelkolom. Deze beweging wordt continu herhaald. De zachte aanraking en het repetitieve karakter zorgen voor een diepe ontspanning.

De massage heeft zijn naam te danken aan het gevoel dat je ervan krijgt. Je voelt je namelijk zo vrij als een vlinder. Dit komt door de zachte wijze van masseren. Er wordt hierbij geen druk op je lichaam uitgeoefend. Daarnaast voelt de aanraking van de masseur hetzelfde als wanneer er een vlinder over je rug heen gaat.

Wilt u een massage ontvangen dan graag van te voren een afspraak maken.

Kosten zijn € 5,- per massage.

Ontspanning
Het Inloophuis Passie, Lelystad
18/12/2018
19:30 - 20:30

Op dinsdagavond 18 december van 19.30-20.30 uur wordt u van harte uitgenodigd voor  een herinneringsavond in Inloophuis Passie.

Een avond om onze dierbaren te herdenken en een avond om elkaar goede feestdagen toe te wensen ondanks het verdriet en gemis dat er mag zijn.

De avond wordt verzorgd door Janny Rieff, en Guido Meisner zal deze avond begeleiden op piano.

U bent van harte welkom.

Koffie en thee staan vanaf 19 uur klaar.

 

 

 

 

Laat u even weten of u komt?

Botter 14-01

Email: info@inloophuis-passie.nl

Telnr: 0320-410077

Uitnodiging herinneringsavond
Het Inloophuis Passie, Lelystad