Evenementen - 7 mei 18

Datum/Tijd Activiteit
07/05/2018
11:00 - 12:00

Vermoeidheid, verminderde conditie en spierafbraak, consequenties waar veel mensen die onder behandeling zijn (geweest) voor oncologische klachten last van hebben.
Een van de factoren die hieraan ten grondslag ligt is lichamelijke inactiviteit of onvoldoende lichaamsbeweging. Hierdoor daalt de fysieke fitheid waardoor je sneller vermoeid raakt bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Doordat je sneller moe bent, ga je meer rusten en zal je algehele fitheid nog verder afnemen; je raakt in een vicieuze cirkel.

Juist om bovenstaande reden is het belangrijk om te blijven bewegen om zo de vermoeidheid te verminderen en de algehele fitheid te vergroten.

Inloophuis Passie biedt, in samenwerking met Topfit Fysiotherapie, een serie van 10 lessen “in conditie tijdens en na kanker”.

In conditie tijdens en na kanker zal elke maandag gegeven worden van 11.00-12.00 uur onder begeleiding van Astrid Gommers (fysiotherapeute) en hierbij zal er aandacht zijn voor beweging en ontspanning.

Wij vragen een vergoeding van € 3,00 per les of bij betaling in 1 x voor 10 lessen € 25,- Er kunnen maximaal 5 bezoekers meedoen.

Graag vooraf aanmelden bij het Inloophuis: info@inloophuis-passie.nl of telnr: 0320-410077

In conditie tijdens en na kanker (VOLGEBOEKT)
Het Inloophuis Passie, Lelystad
07/05/2018
13:30 - 15:30

penDeze workshop is bedoeld voor een ieder die even stil wil staan bij de dingen die op dit moment om aandacht vragen.

Hoe het werkt:
Met uitdagende, speelse en creatieve schrijfoefeningen openen zich als vanzelf deurtjes naar vergeten herinneringen, verrassende inzichten of (nog) niet beantwoorde vragen.

Wat je mag verwachten:
Schrijven schept orde in de veelheid van gedachten en gevoelens.
Zo worden draden van verbinding gesponnen: verbinding met jezelf, met het leven, met je motieven, je ontwikkeling en ook verbinding met de ander.
En (her-) ontdek je waardoor je je bewegen laat: waar je blij van wordt, wat je inspireert, hoe je in elkaar zit en op welke manier je samenleeft met anderen.

Respect voor elke tekst is vanzelfsprekend.
Schrijftalent is niet nodig.

Er is plaats voor 6 deelnemers, laat je het weten als je mee doet?

Aanmelden via mail: info@inloophuis-passie.nl/ telnr: 0320-410077/06-17228848, kosten € 3,00

Els Brouwer Creatief schrijven

www.rouwenverlies-lelystad.nl

Schrijven heelt door Els Brouwer
Het Inloophuis Passie, Lelystad