Evenementen - 17 apr 18

Datum/Tijd Activiteit
17/04/2018
10:00 - 12:30

Workshop Chakra Mandala tekenen

Deze workshop staat in het teken van het eerste chakra en bestaat uit een reeks van drie bijeenkomsten waarin we iedere bijeenkomst een chakra mandala gaan inkleuren. Chakra mandala tekenen is een vorm van een tekening van het betreffende chakra in de vorm van een cirkel.

De naam chakra is ontleend uit het Sanskriet, de oorspronkelijke taal uit India, waar ook het woord mandala vandaan komt. Het woord chakra staat voor de levenskracht gevende levenswielen of energiecentra die zich in ons lichaam bevinden.

Het inkleuren van een chakra mandala kan ontspannend werken en het kan je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. De kleuren die je gebruikt tijdens het tekenen vertellen iets over jezelf. Je kan de chakra mandala gebruiken als spiegel voor jezelf, wat gebeurt er in je leven en hoe ga je daar mee om en wat kan je eventueel veranderen.

We beginnen iedere workshop met een korte uitleg over het betreffende chakra en zijn werking. Daarna gaan we de chakra mandala inkleuren, waar een ieder de gelegenheid krijgt om zijn chakra mandala af te maken. Aan het eind van de workshop bespreken we de originele kleur van de chakra die getekend is en kan je inzicht in je eigen getekende chakra krijgen door middel van de kleuren die je hebt gebruikt.

Alle materialen om een mandala te maken die zijn aanwezig.

Om deel te nemen aan deze workshop heb je geen voorkennis nodig of ervaring met tekenen. Er gewoon zin in hebben is genoeg

Durf jij de uitdaging aan dan ben je van harte welkom van 10.00-12.30 uur bij Inloophuis Passie, Botter 14-01.

Kosten voor deze workshop € 3,00.

Graag vooraf opgeven via mail: info@inloophuis-passie.nl of telnr: 0320-410077

De workshop wordt gegeven door Nishkampa van de Breevaart.  www.nishkampacoaching.nl

 

Workshop Chakra Mandala tekenen
Het Inloophuis Passie, Lelystad
17/04/2018
19:30 - 21:00

Dinsdagavond 17 april om 19.30-21.00 uur

Micropigmentatie

Bij dermatografie (oftewel medische tatoeage) brengt de huidtherapeut met speciale apparatuur pigmentstoffen in de huid. Deze methode wordt gebruikt bij littekencorrecties en reconstructies van tepel, tepelhof en wenkbrauwen. De gekozen pigmentstof die in de huid wordt gebracht benadert de natuurlijke kleur van de huid zo goed mogelijk. Een groot verschil tussen een echte tatoeage en dermatografie is dat een echte tatoeage permanent blijft zitten. Bij dermatografie vervaagt het pigment geleidelijk. Dit betekent dat dermatografie na verloop van een aantal jaren moet worden herhaald.

Deze behandelingen worden vaak door de zorgverzekeraar vergoed. Wel moet u die van te voren aanvragen.

Lezing huid revalidatie na oncologie.

Deze lezing gaat over mogelijke complicaties die kunnen ontstaan aan de huid tijdens of na een oncologisch behandeltraject en hoe deze te behandelen zijn.

Het is goed mogelijk dat u momenteel geen klachten heeft en deze ook niet gaat krijgen. Er is echter een kans dat tijdens, maar ook jaren later bepaalde complicaties zich alsnog ontwikkelen. Als de verschijnselen worden genegeerd, kunnen klachten verergeren. De klachten die worden besproken variëren van een zeer droge of gevoelige huid tot pathologische littekens, bewegingsbeperking, lymfoedeem na een operatie, of vroege en late radiatieschade door bestraling etc.

De lezing zal worden verzorgd door Amanda van Niel, huid- oedeemtherapeut bij Huid- oedeemtherapie Lelystad Ineke Sommer. Wij werken met de nieuwste apparatuur en hebben hygiëne hoog in het vaandel. Heeft u vragen over de mogelijkheden dan kunt u altijd bij ons terecht. www.aestas.nl of www.huidtherapie-lelystad.nl

Om 19 uur staat de koffie klaar in Inloophuis Passie een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker op hun levenspad. Botter 14-01. Graag vooraf aanmelden:info@inloophuis-passie of telefoonnummer 0320-410077

informatieavond over Micropigmentatie en Huid Revalidatie na Kanker
Het Inloophuis Passie, Lelystad