evenementen

29/08/2019
13:30 - 15:30

handenHand-onderarm massage. Een zachte ontspannende massage is een effectief middel om doorbloeding van de gehele arm en met name de hand te bevorderen. Tevens zal de massage als ontspannend worden ervaren.Bij een hand-onderarm massage worden uw handen en onderarmen gemasseerd met een fijne olie en warm toegedekt.

 

vlindermassageVlinder massage is een eenvoudige, zachte en subtiele massage van de rug die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Deze massage zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning, maar herstelt ook het evenwicht in het lichaam en nodigt het lichaam uit om blokkades en (oude) spanningen los te laten. De Vlindermassage bestaat uit een cyclische strijking en een zeer lichte aanraking op de wervelkolom en op twee lijnen naast de wervelkolom. Deze beweging wordt continu herhaald. De zachte aanraking en het repetitieve karakter zorgen voor een diepe ontspanning.

De massage heeft zijn naam te danken aan het gevoel dat je ervan krijgt. Je voelt je namelijk zo vrij als een vlinder. Dit komt door de zachte wijze van masseren. Er wordt hierbij geen druk op je lichaam uitgeoefend. Daarnaast voelt de aanraking van de masseur hetzelfde als wanneer er een vlinder over je rug heen gaat.

Wilt u een massage ontvangen dan graag van te voren een afspraak maken. tel 0320-410077

Kosten zijn € 5,- per massage.

Ontspanning
Het Inloophuis Passie, Lelystad
30/08/2019
10:00 - 12:30

Workshop Sieraden maken

Hangers, een armband, een broche, oorbellen …….. 

Op vrijdagmorgen 30 augustus bieden we deze activiteit aan in het Inloophuis Passie.

Door verschillende technieken van verwarmen van Friendly Plastic kunt u, na een korte demonstratie, zelf drie unieke sieraden maken.

 

 

 

 

 

 

De workshop is van 10.00-12.30 uur bij Inloophuis Passie, Botter 14-01. 

Kosten voor deze workshop zijn: € 5,00.

(eventueel metalen hanger, oorhangers of brochebevesting voor € 1,00 extra)    

Graag vooraf opgeven via: 

-e-mail : info@inloophuis-passie.nl of 

-telefoonnr. : 0320-410077

De workshop wordt gegeven door Munda Tromp

Workshop Sieraden maken
Het Inloophuis Passie, Lelystad