Zomervakantie

Dag allemaal,
De zomervakantie breekt aan. Mensen gaan op vakantie of blijven dicht bij huis. Allemaal even tot rust komen en weer opladen voor de winter die toch straks ook weer voor de deur staat.
Inloophuis Passie is in de zomer periode op dinsdagmorgen en donderdagmiddag open, je bent dan van harte welkom. Vanaf dinsdag 5 september zijn we weer op de dagdelen open die op de website van Inloophuis Passie staan.
Zoals je weet of gelezen hebt gaat er weer een heel team de Mont Ventoux beklimmen op 31 augustus en 1 september voor het grote verzet tegen kanker en als goede doel Inloophuis Passie.
Dat is een super prestatie.
Het is fijn wanneer je team Passie zou willen ondersteunen en dat willen wij doen d.m.v een actie.
Vanaf dinsdag 25 juli t/m 22 augustus ligt er een wit T-shirt in het inloophuis. Wanneer je € 10,00 doneert voor inloophuis Passie kan je de naam van een geliefd persoon die je dierbaar is en met kanker te maken heeft op het shirt komen schrijven.
Dit shirt en al deze mensen die er op staan gaan in gedachten mee de berg op voor het grote verzet tegen kanker.
Wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar het inloophuis te komen maar wel de naam op het shirt wil hebben dan kan je het geld storten met de vermelding van de naam die op het T-shirt moet komen te staan.
En wanneer je ons alleen wil ondersteunen en geen naam op het shirt wil schrijven is dat uiteraard ook van harte welkom.
Wij hopen dat je op deze manier team Passie en het grote verzet tegen kanker wil ondersteunen.
Op de link hieronder kom je bij team passie, klik op “steun ons” en de rest verwijst zichzelf.
Onze hartelijke dank.​
Wij willen een ieder een hele goede zomer toewensen en graag tot ziens.
Namens al onze gastvrouwen en -heer.
​Met vriendelijke groet,
Klasien v Olst, algemeen coördinator
M​arly Smeenk, vrijwilligerscoördinator
Telnr: 06-17228848