Wandel- en running proeverij

Onder het motto “Ga mee naar buiten en beweeg, leer anders naar jezelf te kijken” is vrijdag 12 mei de proeverij wandel- en running coaching bij Inloophuis Passie geweest.

Lopen en buiten zijn, de ideale combinatie om beter naar jezelf te leren kijken. De strijd met je eigen lichaam kan zo maar vastlopen. Juist door te lopen kom je gemakkelijker in een status van kijken naar jezelf, wat gebeurd er nu eigenlijk met me. Waar denk ik aan maar vooral waar zit mijn gevoel. Hoe beweeg ik, durf ik iets of juist niets, doe ik teveel of te weinig, trek ik mij terug. Zaken waar je mee aan de slag kunt gaan tijdens deze workshop. 

Er was een prachtige groep mensen die dankzij sponsoring door De Groene Sluis en VLIEG Makelaars Lelystad mee kunnen gaan doen aan dit mooie project.
Vanmorgen was er ontvangst met koffie/thee en uitleg, daarna is de groep onder begeleiding van Jos Mol www.kdcoaching.nl en Sabine Mol psychomotorisch therapeut en bewegingsagoog www.pmtprogreso.nl naar de Oostvaardersplassen gereden om te ervaren wat wandel- en running coaching is.
De activiteit werd afgesloten in het inloophuis met een kopje soep/thee of koffie en nog wat praktische tips.

Alle deelnemers nogmaals dank voor jullie betrokkenheid  en openheid op de proeverij.  Graag tot ziens bij de start van de wandel- en running groep op 16 juni.