PlusJongerengroep

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 20/06/2017
17:30 - 20:00

Locatie
Het Inloophuis Passie

Categorieën


Uitnodiging TaPassie avond

Afgelopen jaar zijn we gestart met de PlusJongeren groep. Iedere 1 e dinsdagavond van de maand was er vrije inloop en zijn er verschillende soorten workshops gehouden zoals het creatief schrijven, gevoelswereldspel en het maken van krachtcollages. Wij hebben deze avonden als zeer positief ervaren! Het seizoen zit er helaas bijna op, maar niet getreurd want na de zomervakantie pakken we de draad vol enthousiasme weer op! Dit doen we uiteraard niet zonder dat we dit seizoen afsluiten en het begin van de zomer met jou te vieren onder het genot van een drankje en lekkere tapas. We willen je graag uitnodigen voor onze TaPassie avond op 20 juni.

Je bent van harte welkom vanaf 17.30 uur. (De reguliere avonden in juni en juli op de 1e dinsdagavond van de maand komen hiermee te vervallen).

Ben je nog niet eerder bij ons geweest? Geen probleem! Onze TaPassie avond is een mooie gelegenheid om op een informele manier kennis te komen maken met het inloophuis en ons. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ben jij er ook bij? Meld je dan aan voor 13 juni!

Yolanda en Natasja

jongvolwassenen@inloophuis-passie.nl

0320-410077 of 06-17228848