Evenementen - 20 jun 17

Datum/Tijd Activiteit
20/06/2017
10:00 - 12:15

Hoe fijn kan het zijn wanneer je even door je ziek zijn of je behandelingen geen energie hebt om te fietsen en er op deze manier iemand met je wilt fietsen.

De wind om je hoofd voelen en vooral te kunnen genieten van de natuur.

Is het dan niet mooi om samen even op pad te gaan, je verhaal kwijt te kunnen aan een ander. Soms heb je de wind in de rug en is die behoefte wat minder en soms heb je behoorlijk tegen wind en is het fijn dat iemand met je op fietst. Het kan zijn dat jij even niet wil op letten en gewoon naast iemand op de fiets wil zitten. Je hoeft niet aan de kant te gaan staan als je wilt praten, er fietst gewoon iemand naast je.

Wij willen je van harte uitnodigen om mee op de fiets te gaan.

Als duopassagier fietst Kees Nieuwhof als vrijwilliger met u mee.

Kees heeft als hobby o.a. fietsen en ook begeleidt en coacht hij mensen. Hij ziet er naar uit om met dit nieuwe project van Inloophuis Passie te starten en op jouw tempo ergens samen heen te fietsen.

De fiets staat op dinsdagmorgen 20 juni vanaf 10 uur klaar. Graag vooraf aanmelden. Telefonisch 0320-410077 of via de site info@inloophuis-passie.nl

Als er veel animo is om te fietsen, dan zullen hier afspraken over gemaakt worden.

Samen op de duofiets
Het Inloophuis Passie, Lelystad
20/06/2017
17:30 - 20:00

Uitnodiging TaPassie avond

Afgelopen jaar zijn we gestart met de PlusJongeren groep. Iedere 1 e dinsdagavond van de maand was er vrije inloop en zijn er verschillende soorten workshops gehouden zoals het creatief schrijven, gevoelswereldspel en het maken van krachtcollages. Wij hebben deze avonden als zeer positief ervaren! Het seizoen zit er helaas bijna op, maar niet getreurd want na de zomervakantie pakken we de draad vol enthousiasme weer op! Dit doen we uiteraard niet zonder dat we dit seizoen afsluiten en het begin van de zomer met jou te vieren onder het genot van een drankje en lekkere tapas. We willen je graag uitnodigen voor onze TaPassie avond op 20 juni.

Je bent van harte welkom vanaf 17.30 uur. (De reguliere avonden in juni en juli op de 1e dinsdagavond van de maand komen hiermee te vervallen).

Ben je nog niet eerder bij ons geweest? Geen probleem! Onze TaPassie avond is een mooie gelegenheid om op een informele manier kennis te komen maken met het inloophuis en ons. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ben jij er ook bij? Meld je dan aan voor 13 juni!

Yolanda en Natasja

jongvolwassenen@inloophuis-passie.nl

0320-410077 of 06-17228848

PlusJongerengroep
Het Inloophuis Passie, Lelystad