Evenementen - 13 jun 17

Datum/Tijd Activiteit
13/06/2017
10:00 - 12:15

handenHand-onderarm massage. Een zachte ontspannende massage is een effectief middel om doorbloeding van de gehele arm en met name de hand te bevorderen. Tevens zal de massage als ontspannend worden ervaren.Bij een hand-onderarm massage worden uw handen en onderarmen gemasseerd met een fijne olie en warm toegedekt.

download.hoofdmassageHoofdmassage is een een heerlijke manier om even te ontspannen en nergens aan te denken. Ook alleen de aanraking kan als prettig worden ervaren.

 

 

vlindermassageVlinder massage is een eenvoudige, zachte en subtiele massage van de rug die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Deze massage zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning, maar herstelt ook het evenwicht in het lichaam en nodigt het lichaam uit om blokkades en (oude) spanningen los t

Ontspanning
Het Inloophuis Passie, Lelystad
13/06/2017
10:00 - 12:15

Hoe fijn kan het zijn wanneer je even door je ziek zijn of je behandelingen geen energie hebt om te fietsen en er op deze manier iemand met je wilt fietsen.

De wind om je hoofd voelen en vooral te kunnen genieten van de natuur.

Is het dan niet mooi om samen even op pad te gaan, je verhaal kwijt te kunnen aan een ander. Soms heb je de wind in de rug en is die behoefte wat minder en soms heb je behoorlijk tegen wind en is het fijn dat iemand met je op fietst. Het kan zijn dat jij even niet wil op letten en gewoon naast iemand op de fiets wil zitten. Je hoeft niet aan de kant te gaan staan als je wilt praten, er fietst gewoon iemand naast je.

Wij willen je van harte uitnodigen om mee op de fiets te gaan.

Als duopassagier fietst Kees Nieuwhof als vrijwilliger met u mee.

Kees heeft als hobby o.a. fietsen en ook begeleidt en coacht hij mensen. Hij ziet er naar uit om met dit nieuwe project van Inloophuis Passie te starten en op jouw tempo ergens samen heen te fietsen.

De fiets staat op dinsdagmorgen 13 juni vanaf 10 uur klaar. Graag vooraf aanmelden. Telefonisch 0320-410077 of via de site info@inloophuis-passie.nl

Als er veel animo is om te fietsen, dan zullen hier afspraken over gemaakt worden.

Samen op de duofiets
Het Inloophuis Passie, Lelystad
13/06/2017
19:30 - 21:00

Informatieavond gynaecologische kanker

Op dinsdagavond 13 juni van 19.30-21.00 ben je van harte uitgenodigd voor een informatieavond in inloophuis Passie deze avond zal gaan over gynaecologische kanker.

Gynaecologische kanker is een onderwerp waar niet vaak over wordt gesproken maar wel heel belangrijk om hier meer openheid over te geven.

De avond wordt verzorgd door dr. Greunen gynaecoloog van MC-groep en in samenwerking met Stichting Olijf.

Onderwerpen die besproken worden zijn:

  1. kanker van de uitwendige vrouwelijke geslachtsorganen (vulvacarcinoom);
  2. familiare (genetisch gerelateerd) eierstokkanker en de gevolgen voor de drager van een genafwijking, en
  3. vaccinatie van jonge meisjes tegen baarmoederhalskanker (cervixcarcinoom).

Uiteraard is er tijd ingeruimd voor het stellen van vragen

Stichting Olijf is een netwerk van vrouwen die gynaecologische kanker hebben (of hebben gehad), hun partners en naasten.

Het contact tussen lotgenoten is onze basis als patiëntenorganisatie. Olijf wil het contact tussen lotgenoten zo goed mogelijk faciliteren. Dat doen we via onze contactochtenden, het telefonisch contact met onze contactvrouwen en ervaringsverhalen op onze website en in het Olijfschrift.

Olijf steunt, informeert en behartigt de belangen van alle vrouwen met gynaecologische kanker. Olijf is een netwerk dat initiatieven coördineert en nauw samenwerkt met diverse relevante organisaties in Nederland en daarbuiten.

De avond wordt gehouden op de Botter 14-01,

Graag vooraf aanmelden, info@inloophuis-passie.nl of telnr. 0320-410077

Informatie avond gynaecologische kanker
Het Inloophuis Passie, Lelystad