Evenementen

Datum/Tijd Activiteit
25/04/2018
16:00 - 19:00

Op woensdag 25 april van 16.00-19.00 uur starten wij met een herensociëteit in inloophuis Passie een ontmoetingsplaats voor mensen die te maken hebben met kanker.                           

 

Marc Muller, leerling kok in het Amstelhotel zal samen met jullie een heerlijke maaltijd bereiden voor de eerste aftrap. Wat de pot schaft is nog een verrassing.

Onder het genot van deze maaltijd en een glas wijn willen Jacques Zweemer en Sipke de Jong met jullie in gesprek gaan, waar ligt de behoefte bij heren om deze sociëteit vorm te gaan geven.

Jacques Zweemer is bestuurslid bij inloophuis Passie en is voormalig huisarts. Sipke de Jong is al bijna 5 jaar nauw betrokken bij het inloophuis Passie als gastheer.

Zij verwelkomen jullie graag op deze eerste HerenSociëteit.

Graag van te voren aanmelden per mail, info@inloophuis-passie.nl of telnr, 0320-410077

Botter 14-01

Er wordt een kleine vergoeding van € 5,00 gevraagd.

HerenSociëteit
Het Inloophuis Passie, Lelystad
26/04/2018
13:30 - 15:30

UITNODIGING informatie OCHTEND door STICHTING  OLIJF

Op donderdagmiddag 26 april van 13.30-15.30 uur is Helma Luijendijk aanwezig in het inloophuis om informatie/tips te geven en/of uw niet medische vragen te beantwoorden rondom gynaecologische kanker.

Rond gynaecologische kanker ligt nog veel taboe en vaak blijven vragen liggen omdat dit voor velen een intiem onderwerp is.

Stichting Olijf is een netwerk voor vrouwen met gynaecologische kanker.

Het leven van Helma Luijendijk (57) veranderde negen jaar geleden drastisch toen ze te horen kreeg dat ze een PAP3 had en draagster was van het HPV virus. Haar huisarts stuurde haar onmiddellijk door naar een gynaecoloog. Uiteindelijk werd haar baarmoeder werd verwijderd, maar daarmee bleek haar verhaal nog niet klaar…

Lees het hele verhaal van Helma. http://bit.ly/2urJRvr

“Samen ben je niet alleen”

Je bent van harte welkom in Inloophuis Passie op deze morgen.

Botter 14-01 in Lelystad

Telefoon:0320-410077

Aanmelden mag maar is niet verplicht

 

Inloop spreekuur door Stichting Olijf voor gynaecologische vragen
Het Inloophuis Passie, Lelystad
30/04/2018
11:00 - 12:00

Vermoeidheid, verminderde conditie en spierafbraak, consequenties waar veel mensen die onder behandeling zijn (geweest) voor oncologische klachten last van hebben.
Een van de factoren die hieraan ten grondslag ligt is lichamelijke inactiviteit of onvoldoende lichaamsbeweging. Hierdoor daalt de fysieke fitheid waardoor je sneller vermoeid raakt bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Doordat je sneller moe bent, ga je meer rusten en zal je algehele fitheid nog verder afnemen; je raakt in een vicieuze cirkel.

Juist om bovenstaande reden is het belangrijk om te blijven bewegen om zo de vermoeidheid te verminderen en de algehele fitheid te vergroten.

Inloophuis Passie biedt, in samenwerking met Topfit Fysiotherapie, een serie van 10 lessen “in conditie tijdens en na kanker”.

In conditie tijdens en na kanker zal elke maandag gegeven worden van 11.00-12.00 uur onder begeleiding van Astrid Gommers (fysiotherapeute) en hierbij zal er aandacht zijn voor beweging en ontspanning.

Wij vragen een vergoeding van € 3,00 per les of bij betaling in 1 x voor 10 lessen € 25,- Er kunnen maximaal 5 bezoekers meedoen.

Graag vooraf aanmelden bij het Inloophuis: info@inloophuis-passie.nl of telnr: 0320-410077

In conditie tijdens en na kanker (VOLGEBOEKT)
Het Inloophuis Passie, Lelystad