Blog

Samenloop voor Hoop

Woensdagavond 11 oktober was er in inloophuis Passie een informatie avond voor de Samenloop van Hoop die volgend jaar in Lelystad wordt georganiseerd op 22 en 23 september 2018.

Dus zet de data vast in uw agenda.

Dit wordt een mooi evenement om samen te lopen/wandelen en de verbinding met elkaar op te zoeken en geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Een gedeelte van de opbrengst is voor inloophuis Passie.

Meer informatie volgt.

Informatie avond door dr Bollen

Dinsdagavond 10 oktober was er een boeiende en informatieve lezing over ‘feiten en fabels over voeding bij kanker’ door dr Bollen, oncoloog MC groep.

Dr Bollen, gaf bij deze lezing wat meer duidelijkheid over de rol van leefstijl en voeding bij kanker.

Tijdens en na de lezing was er uitgebreid de tijd om vragen te stellen.

De avond is goed bezocht en we hebben kennis mogen maken met nieuwe bezoekers.

Benefietavond 7 oktober 2017

Wat een geweldige benefietavond!

De sfeer zat er heerlijk in. De avond was georganiseerd door Batavia koor en zanggroep Timeless. Leuke verloting met prachtige prijzen. Op deze avond werden de mensen die voor inloophuis Passie de Mont Ventoux hebben beklommen voor ‘Grootverzettegenkanker’, zijn op gepaste wijze gehuldigd.

De opbrengst van de avond is geweldig € 950,00 en dan komt er per verkochte CD van het Bataviakoor nog € 2,50 per CD bij.

Ontzettend bedankt allemaal.

 

 

 

 

 

Nieuwe EXPOSITIE bij Inloophuis PASSIE

De expositie bestaat uit schilderijen van de coachingsgroep van de Kubus met werken van Margriet Bot, Hanneke Hofman, Odette de Jong, Nelly den Os, Rob Rol en Marly Smeenk.

De schilderijen vormen een palet van het buitenleven en zijn helder en kleurrijk.

De expositie is te zien van 1 oktober 2017 t/m 31 maart 2018.

Een deel van de schilderijen is te koop en 10% van het verkoopbedrag is voor Inloophuis Passie. Mocht u belangstelling hebben voor de aankoop van een schilderij dan kunt u contact opnemen met Marly Smeenk.

Hierbij al een kleine impressie.

Gastvrouwen/heren gezocht

We zijn hard op zoek naar vrijwilligers die ons team gastvrouwen en -heer van Inloophuis Passie willen versterken. Wil jij ons helpen?  stuur dan even een berichtje via het formulier onder het kopje “organisatie, vacature” op deze website.

Graag ontvangen we een korte motivatie en CV waarna we je uitnodigen voor een oriënterend gesprek.

Benefietavond 7 oktober a.s.

Het Bataviakoor verzorgde een optreden op de Boswijkdag. Er was een gezellige sfeer. Ook was Inloophuis Passie vertegenwoordigd om informatie te geven over het inloophuis en werden er kaarten verkocht voor de benefietavond.
Op 7 oktober organiseert het Bataviakoor samen met Timeless een benefietavond voor Inloophuis Passie. Deze avond is in buurtcentrum De Brink, aanvang 19.30 uur.
Op deze avond is er ook een verloting met mooie prijzen, waaronder 2 toegangskaarten voor een optreden van Og3ne in het Agora theater.

De toegangskaarten voor de benefietavond zijn 10 euro per persoon en o.a. verkrijgbaar bij Inloophuis Passie.